Behandelingen en tarieven

Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut (KPNI), yoga en massage in Amsterdam en online. Persoonlijke begeleiding naar een klachtenvrij bestaan.

De intake

Je start altijd met een intake. Tijdens de intake nemen we ruim de tijd voor jouw persoonlijke verhaal en ontvang je de eerste tips naar een klachtenvrij bestaan.
Jouw persoonlijke verhaal vormt de basis van de behandeling. We bespreken welke behandeling het beste aansluit bij jouw situatie en wensen.

Een intake duurt 1,5 a 2 uur | €110,-

Voedingsanalyse

Een analyse van je huidige voedingspatroon in verhouding tot de klachten die je ervaart. Je ontvangt online een uitgebreide analyse met advies waarmee jij je voedingspatroon kan aanpassen om energiek te leven. Door het advies op te volgen verdwijnen bepaalde klachten.

 • Heldere en persoonlijke analyse met advies voor aanpassingen in je voedingspatroon en indien gewenst supplementen gericht op het verdwijnen van jouw klachten en verbeteren van de gezondheid en energie
 • 1x mailen met vragen die ontstaan tijdens het toepassen van de adviezen
 • Pdf met adviezen over voeding, vervangers, winkeladressen en recepten

€ 250,-*

Voedingsbegeleiding

Een analyse van jouw voedingspatroon in verhouding tot de klachten die je ervaart en advies om dit te veranderen. Aanvullend zijn er 2 consulten: tijdens de consulten ontvang je nieuwe adviezen en verander je onder begeleiding stap voor stap jouw voedingspatroon. Je leert wat voeding in het lichaam doet en welke voeding jou helpt te herstellen. Zo ga je begrijpen waarom bepaalde producten niet handig zijn en ander voedsel juist veel voor je kan betekenen.

 • Heldere en persoonlijke analyse met advies voor aanpassingen in je voedingspatroon en indien gewenst supplementen gericht op het verdwijnen van klachten en het verbeteren van de gezondheid en energie
 • 2x een persoonlijke consult waarin je kennis ontwikkelt over je lichaam voor een klachtenvrij bestaan
 • Pdf met adviezen over voeding, vervangers, winkeladressen en recepten

€ 400,-*

Orthomoleculaire behandeling

Tijdens een orthomoleculaire behandeling wordt de oorzaak van jouw problematiek onderzocht en behandeld. Dit is de enige behandeling waarin gebruik gemaakt kan worden van aanvullend onderzoek zoals bloed- en ontlastingsonderzoek. Tijdens de consulten leer je hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft. Zo begrijp je waarom het lichaam klachten toont die voor jou niet wenselijk zijn. Na de behandeling weet je wat je kunt doen om deze klachten te voorkomen.

€ 95,- per consult exclusief eventuele onderzoeken*
Het aantal consulten wordt bepaald op basis van de persoonlijke situatie. Een standaard ontlastingsonderzoek kost circa 265,- en 50,- voor de interpretatie en uitwerking zodat je de uitslag in begrijpelijke taal ontvangt. Onderzoek is niet altijd nodig.

 • Indien nodig en gewenst: aanvullend onderzoek zoals ontlasting- of bloedonderzoek
 • De onderzoeksuitslagen in begrijpelijke taal
 • Tijdens de consulten een heldere analyse over de oorzaak van de klachten op basis van jouw persoonlijke situatie en onderzoeksuitslagen
 • Persoonlijk voeding- en leefstijl advies en een behandeling gericht op jouw klachten
 • Tijdens de consulten ontwikkel je kennis over je eigen lichaam en ga je begrijpen wat het nodig heeft om te herstellen en klachtenvrij verder te gaan
 • Pdf met adviezen over voeding, vervangers, winkeladressen en recepten

*Bij Sauca Voeding is er de mogelijkheid om de hele behandeling inclusief onderzoeken in termijnen te betalen.

Sauca behandeling

Sauca Voeding is ontstaan vanuit de ervaring dat transformatieve yoga, massage en orthomoleculaire geneeskunde elkaar ondersteunen en aanvullen om volledig klachtenvrij te leven. Wanneer je met yoga ruimte geeft aan je gevoel en je gedachten onderzoekt genees je de diepste oorzaak van jouw klachten: de denkgeest. Door de denkgeest te veranderen kan het lichaam veranderen. Transformatieve yoga vormt dan de basis voor de orthomoleculaire behandeling. Met deze basis zullen de veranderingen in je voeding en manier van leven makkelijker gaan.

Losse coachingsconsulten

Het veranderen van je voedingspatroon en manier van leven kan moeilijk zijn. Toch zal er daadwerkelijk iets moeten veranderen als je verandering wilt. Wanneer je hetzelfde blijft doen, blijf je dezelfde klachten houden. Indien je meer coaching wenst in het doorbreken van oude patronen en gewoonten kunnen hier losse consulten voor worden ingepland.

Een consult duurt 75 minuten | € 95,-

Yoga en Massage

De yogalessen worden op verschillende locaties gegeven: er is keuze in groepsles of privéles. Een massage vindt plaats in de Sauca Voeding praktijk.

Ubuntu Yoga
Groepslessen

Entrepotdok 55a Amsterdam

Sauca Voeding
Privéles en massage

Krommeniestraat 2D Amsterdam

Proefles: € 15,-
Losse les: € 20,-
5-rittenkaart: € 90,-
Abonnement 1x per week: € 65,-
Abonnement onbeperkt: € 110,-

Massage inclusief thee | 1,5 uur
€ 80,-
Yoga privéles | 1,5 uur
€ 75,-

Ubuntu Yoga Groepslessen

Entrepotdok 55a Amsterdam

Sauca Voeding
Privéles en massage

Krommeniestraat 2D Amsterdam

Proefles: € 15,-

Losse les: € 20,-
5-rittenkaart: € 90,-
Abonnement 1x per week: € 66,-
Abonnement onbeperkt: € 110,-

Massage inclusief thee | 1,5 uur
€ 80,-
Yoga privéles | 1,5 uur
€ 75,-

Hoe zit het met de verzekering?

In principe worden behandeltrajecten niet vergoed door de zorgverzekering. Helaas kiezen steeds meer zorgverzekeraars ervoor om vergoedingen voor de alternatieve zorg omlaag te brengen of helemaal niet meer te vergoeden.

Belastingdienst
Afhankelijk van je inkomen kun je bij je aangifte inkomstenbelasting deze zorgkosten gedeeltelijk of geheel indienen en via de inkomstenbelasting een deel vergoed krijgen. Je betaalt dan of minder inkomstenbelasting of krijgt meer terug.

Minder eigen risico en medische kosten
Door niet meer afhankelijk te zijn van medicijnen maar de oorzaak van jouw symptomen te behandelen verminder je de kosten uit de reguliere zorg.

Maak online een afspraak voor een intake.

Jouw persoonlijke intake is de basis waar vanuit we verder werken.