De Burn-out Workshop

De Burn-out workshop helpt bedrijven met het verminderen van burn-outs op de werkvloer en draagt bij aan een gezonde werkomgeving met gezonde medewerkers.

Sauca Voeding helpt organisaties met het verminderen van burn-outs op de werkvloer. Door de burn-out workshop, consulten voor medewerkers en advies op maat draagt Sauca Voeding bij aan een gezonde werkomgeving met gezonde mensen.

Burn-out workshop

Voor organisaties biedt Sauca Voeding een interactieve en informatieve workshop aan over burn-out preventie. Een burn-out is een teken dat het lichaam zich niet meer kan aanpassen aan de omgeving. Een burn-out heeft niet alleen psycho-emotionele oorzaken, maar ontstaat ook vanuit een verstoring van de biochemische processen in het lichaam. Het lichaam kan dan niet meer optimaal alle fysiologische processen uitvoeren.

Bepaalde voeding en leefstijl hebben invloed op je aanpassingscapaciteit en vergroten de kans dat je in een burn-out raakt. Door te begrijpen hoe een burn-out ontstaat vanuit alle achterliggende aspecten ga je ook begrijpen wat je kunt doen om dit te voorkomen. De workshop geeft praktische tips op het gebied van voeding en leefstijl die je persoonlijk en op de werkvloer kunt inzetten.

De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden.

Voedingsconsulten voor medewerkers

Sauca Voeding biedt consulten aan voor organisaties en hun medewerkers. Werknemers kunnen online of op kantoor één of meerdere consulten krijgen voor advies om eventuele (gezondheids)klachten te verbeteren. De adviezen dragen bij aan energieke medewerkers met minder klachten en daardoor minder ziektemeldingen. Hoeveel consulten elke werknemer krijgt is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van het bedrijf.

Burn-out workshop

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en voor een persoonlijke offerte.

Een vrijblijvende kennismaking is mogelijk.