Transformatieve yoga en massage

Transformatieve yoga en massage maakt je licht, wakker, helder en zeker.

Transformatieve yoga

Bij transformatieve yoga is jouw persoonlijke transformatie het uitgangspunt. Transformatie betekent een fundamentele verandering in je denken, gevoel en bewustzijn. Iedereen heeft eigen ervaringen en gedachtepatronen die we meedragen en waar we aan vasthouden. Wanneer je de asana’s (yogahoudingen) bewust uitvoert word je ook bewuster van deze patronen. Je wordt tijdens de yogales begeleid door te werken met de ademhaling en energetisch en fysiek gecorrigeerd in de houdingen.

Transformatieve yoga gaat om de beweging van angst naar Liefde. Wanneer je inzicht krijgt in de waarde die je geeft aan gedachten en emoties, kun je anders kiezen: je kan dan steeds meer loslaten en vrijkomen van de gedachten en gevoelens die jou belemmeren. Dit zorgt voor een verandering in hoe je het leven ervaart: je voelt je licht, helder, wakker, kalm, zeker, gelukkig en ontvankelijk voor Liefde.

Transformatieve yoga maakt je licht, wakker, helder en zeker.

Transformatieve yoga heeft een directe lijn met de Indiase meesters en is trouw aan de yoga traditie in India. Een transformatieve yogales bestaat altijd uit de surya namaskar (zonnegroet), verschillende asana’s (houdingen) en savasana (ontspanning). Er wordt gebruik gemaakt van meditatie (concentratie) en pranayama’s (ademhalingstechnieken). Je wordt persoonlijk begeleid in jouw transformatieproces en gecorrigeerd in de houdingen.

Door deze yoga toe te passen ontwikkel je praktische handvatten voor het dagelijkse leven. Yoga is dan niet alleen iets dat je op de mat doet, maar brengt verandering in hoe je het leven ervaart. Transformatieve yoga biedt bij alle fysieke en emotionele klachten de mogelijkheid je lichter te voelen.

Restorative yoga

Restorative yoga brengt diepe ontspanning in het lichaam. Je wordt in de houdingen ondersteund door kussens waardoor het makkelijker is om ontspanning toe te laten en naar binnen te keren. Door naar binnen te keren kom je uiteindelijk altijd terecht bij stilte. Restorative yoga is aan te raden voor burn-out, verminderde energie, depressie en slaapproblemen.Transformatieve of restorative yoga

  • Privéles transformatieve of restorative yoga (Ran)

1,5 uur privéles op afspraak
Kosten: € 75,-

Massage incl. thee 1,5 uur
Kosten: € 80,-

  • Locatie

Ubuntu Yoga
Entrepotdok 55a

Of op locatie.

  • Groepslessen transformatieve yoga (Espen)

Zaterdag bij Ubuntu Yoga:
9:30 – 11:00


Woensdag online:
9:00-10:30
aanmelden via: ran@saucavoeding.nl

  • Locatie

Ubuntu Yoga
Entrepotdok 55a
1018 AD Amsterdam

  • Abonnement groepslessen transformatieve yoga

Abonnement 1 les per week; € 65,-
Abonnement onbeperkt; € 110,-
5-rittenkaart; € 90,-
Losse les; € 20,-
Proefles; € 15,-
Online abonnement (woensdag groepsles); € 40,-

Door een transformatieve massage verminderen de klachten die je ervaart.

Transformatieve massage

Een massage helpt pijnlijke delen in het lichaam ontspannen en geeft ruimte aan opgeslagen emoties: we ervaren spanning wanneer we vasthouden aan bepaalde gedachten, gevoelens en situaties. Deze massage helpt je los te laten en je vrijer te voelen.

Er worden technieken gebruikt uit de shiatsu, ayuverdische massage, rolfing en de transformatieve yoga. De massage richt zich naar jouw persoonlijke behoeften.

Massage inclusief thee | 1,5 uur | € 80,-

Voor yogales of een massage kun je online een afspraak maken of een bericht sturen via mail of whatsapp.